Blogger Templates

HARIMAU MALAYA

my sweeties buddies ^_^

^_^ *-*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
never make s0meone your everything...because when they're gone...you've got n0thing~~
2..3...bdak comel tengah usha blog kitew ^_^..assalamualaikum!!

Selasa, 22 Januari 2013

perlu ke saya bagi tau awak setiap kali saya sedih sebab awak...beritahu yang saya tak okey..setiap kali saya terasa dengan perangai awak...terasa dengan keadaan nie..saya nak sangat awak sendiri yang perasan benda ni..saya nak sangat awak yang tanya saya..'b,u okey ka'..?..'betul ke okey'.?..'did i do something wrong'..?...'did i hurt you'...?..and you notice sendiri yang i memang tak okey..dan saya terasa sangat dengan awak..!!!



i'm so glad that i found you...sampai perasaan saya yang 6 tahun lalu ..it's come true now...walaupun saya jumpa awak balik dalam facebook..saya yang add awak sebab your facebook profile appear at the right on my screen...i'm so glad to meet you again after the 6 years ago..
TAPI saya sedih sangat sebab susah saya nak buat awak faham perasaan saya..benda remeh temeh saya..at the outside look ,you say that i'm look to mature...but seriously i'm not ..  T.T   kalau saya mature mesti saya fahamkan keadaan awak..situasi awak TAPI  



saya tak faham kan..susah betul nak berunding dengan orang tua macam saya ni kan...hihi..sorry because i make the situation look like it all your false...sorry again. TAPI saya tak suka the word SORRY!!!
saya nak awak amik peduli pasal saya..perasaan saya ..walaupun benda tu lelaki anggap remeh temeh TAPI please..it serious thing when you already have someone that always think about you..SERIOUSLY PLEASE TAKE A NOTE wahai sayang ku..
awak tak pernah citer  dekat saya kalau awak ada masalah..kalau saya ada buat awak terasa...cara saya buat awak kekok...saya tersalah cakap ke...awak tak pernah pun citer dekat saya apa apa..awak selalu kata saya ni perahsia..semua nya 'BIARLAH RAHSIA' tapi sebenarnya awak yang macam tu sebab awak tak pernah citer apa apa pun..walaupun hal yang remeh bagi awak...




i'm crying on you birthday last year... T.T  sedih sebab saya dah rancang nak celebrate besday awak sama sama..saya buatkan kek coklat untuk besday awak..i do my best but you look like not appreciate what i'm doing..sorry kalau saya tak beritahu apa yang saya rasa sebab saya seorang yang suka MEMENDAM ..
ni semua salah saya sebab saya sendiri yang cari semua tu kan..tak da sapa yang suruh saya nangis tuk dia..buat apa apa tuk dia...kan...merajuk..bla bla bla blaaaa..wat pening pemikiran ja kann   =D



TAPI seriously sakit muaz..sakit sangat bila awak buat saya macam ni..perit sangat bila awak buat saya macam public phone yang awak guna bila emergency ...bila awak rasa perlu ja..T.T sedih sangat...kadang kadang saya rasa siapa saya ni..SERIOUSLY saya suka tengok cara awak layan kawan kawan awak..it much better than awak layan saya  ^_^  kadang kadang terfikir jugak kalau saya jadi macam kawan kawan awak..mesti best kan... sebab cara awak ..layanan awak ..  =D 



kenapa sekarang saya rasa kita dah makin rengang..dingin..kenapa.??kenapa masa awal awal dulu sweet like candy..and now it turn to vapid..


-ALL THA BEST FOR BOTH OF US-



Ahad, 20 Januari 2013

*we*us*kami*kita*saya dan dia

wieyyyy~~~bom bom kebabom...haha..tetibe plak kan ...eih..ASSALAMUALAIKUM..tetibe gelojoh plak masuk entry kali ni..HAHA..


mulakan dengan BISMILLAH di akhiri dengan ALHAMDULILLAH...laaa...dah habis taip ke...hihi..
belum lagi daaa  =.=   baru mau setart jugak..haiyaaaa






jeng jeng jeng...taraaaa..terkejuz tak...HAHA..kalau tengok tajuk entry mcam nak update pasal pakwe la...boyfie la..boyfren la..boboy la...macam macam lagi la panggilan pasar malam sekarang ni T.T 






by the way of jalan ipoh...mereka mereka ni pakwe aku la..tiada galang ganti nye..fuhh..i swear to you my dear..






see bertapa sayang dan cinta nye mereka kepada aku...hihi







will i found other person like them...you know the answer...NOTT AT ALL YOO!!!

Jumaat, 18 Januari 2013

2013 got to be ?

salam sejahtera dan salam perpaduan dan salam penuh ukhuwah serta rahmah..
menaip nye saya di sini sebagai wakil dari awek awek bajet comel dan cun..kahkahakhh



BAJET ahli speaker dewan undangan plak kan...dah macam nak bagi deklamasi sajak pon ado T.t


rasa macam sempat lagi wish HEPI NEW YEARS kan ^_^ TAPI permulaan tahun baru yang amat mengstresskan minda dan juga otak ku..[ttbe bahasa baku la plak] hohoho..biar arr..dah amik kelas pengajian bahasa kan di tambah plak dengan keahlian WARGANEGARA .. SO.?







nak kata stress tu tak ada  la  sangat sampai 10 cucuk satay aku bedal :/ plus plak dengan char kue teow maaa..haa..tak ke stress semua tu tapi tak pe janji perut kenyang maaa..







okey okey ...back to basic...start je tahun baru macam macam gosip liar muncul kalah singa dekat afrika tu =.='' hairan betul..nak cakap masalah sejagat tak kot sebab tu hal semua terbatas dalam kawasan UUM tu je..yang engko nak masuk campur jadi batu api neraka dah kenape.?






aku dan kawan seangkatan pun setudent jugak mak jemah o0ii...pak pandir yang mengong pun tau beza hal sendiri dengan hal orang lain T.T





now you LISTEN LISTEN LISTEN to me...haaaa..if you have something that you not satisfy with...slow talk maa..speak out to your lecturer ..friend..our you amma..appa...please don't provoke other issue..it show how short minded you are..



JANGAN MENCETUSKAN KEHURU HARAAN PELAJAR!!


peace and LISTEN CAREFULLY!!!

me.?not shopaholic!!

A.S.S.A.L.A.M.U.A.LA.I.K.U.M..

hye 10 orang budak putih..lama kita x borak panjang dekat sini kann ^_^ 
(suka gedik wat muka sweet plak kan )






auwww cakk...^_^ nak buat comel bajet snsd SEOHYUN!!hakhak
suka sangat tengok hyun~ sejuk perut ibu mengandung..ayu lembut bla bla bla and so on T.T


back to the entry SHOPAHOLIC!!


i'm not shopaholic but i'm super duper holic girls!!^_<





i'm the person who like to company other go to shopping TAPI  aku tak suka kalau time aku nak shopping ada partner...terbalik and pelik kan..tapi itu la azali nye sikap aku ni T.T so kena terima ye wahai sahabat sahabat sekalian...hihi







sebab itu la kalau ke luar pegi shopping ramai aku mesti hilang T.T erkk...PERHATIAN..ada sesiapa kehilangan anak gadis =.=''..hahaha







dan aku jenis yang kalau aku shopping ..nak usha usha $.$ apa yang ada..and at the same time and tha place ada sesawangan a.k.a bodyguard free ikut 24 hour ..T.T memang potong mood :/






u do your job..me do my duty!!!


adios..!!!X.O.X.O

Khamis, 10 Januari 2013

bride to be.??me??nob

assalamualaikum


amboi..lama betul x menaip dekat blog ni....hihihi cuti panjang la katakan..di tambah tolak bahagi dengan 'internet connection' x ada T.T macam mna la nak menaip...adoiiii..


tapi x ada la buang masa sepah gitu je kan..so habiskan masa yang ada dengan 'DIY' solumenization kawan tersayang..hihi


taraaaaaa!!!





walaupun agak baru dalam 'dunia bisness and art ' ni...cewaahhh..kata kata menunjukkan bangsa betul..haha
boleh la...sedap mata memandang je .. ^^





walaupun belajar SDN BHD dan hanya di bantu mr UTUBE ..ahaakks...akhirnya ni la hasil nyaaa...






teman kawan pegi survey barang kawin..aku plak yang super duper triple excited   *_* hahaha..semua cantik cantik mak jemahh!!!sempat plak aku berangan 'wedding' SDN BHD aku ...hihi







macam pegi taman bunga plak rasa nye...it fullll with florist!!suka giler...kalau boleh semua tu aku nak book..hahahaa..berangan giler giler punya..






btw..aku prefer tuk majlis aku...cewahh...it must be sakura.!!sebab ape sakura sebab i'm japanese..hahaa..giiler..x da la .walaupun sepet sepet aku tetap warganegara tau...hihi..for my wedding nanti la kan..ntah x tau bila aritu nak sampai..keep waiting.!!!


XOXO 

Isnin, 15 Oktober 2012

yeay!!aku terima nikahnya

ASSALAMUALAIKUM wahai si comel - comel  saya sekalian!!!!
bahagiaaaaaa sangatsangat arini sebab ......jeng3!!!








 yes2!!!akhirnya dapat jugak pegi tengok  ADI PUTRA  yang super duper macho tuuuuu!!!
suka20ox







x dapat tengok ADI PUTRA depan-depan ..'POSTER ADI PUTRA' pon boleh jadi~!!hahaa







pergi tengok dengan sayangsayang saya !!sebab cik abang sayang xda dekat sini...sob sobb...ahass~gedik pulak ati ni ^_^









best sangat citer tu tapi honestly movie tu boleh di labelkan macam cerekarama T_T

mo0d agak keciwa jugak !!!!




Sabtu, 13 Oktober 2012

-BROKEN HEART-

                                              DEAR FRIEND..!!
Really hope that you will alway stand by my side
Always be there for me
Always being my buddies sweet and sour   
BECAUSE THAT SHOW THE REAL MEANING OF YOU...