Blogger Templates

HARIMAU MALAYA

my sweeties buddies ^_^

^_^ *-*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
never make s0meone your everything...because when they're gone...you've got n0thing~~
2..3...bdak comel tengah usha blog kitew ^_^..assalamualaikum!!

Khamis, 19 September 2013

Dissapointed!!

HYE GUY~



Sori for the caps lock word..did'nt means to angry or what .but just DISSAPOINTED..REALLY DISSAPOINTED..yes ,!true it just because of small thing.that i should'nt being angry what..so just wanna update that DISSAPOINTED thing!!.


okey guys goodnite ad please if you have someone special..

Khamis, 25 Julai 2013

penghujung ramadhan

hye guys...how our fasting in the holy of the month RAMADHAN..i'm feeling great and awesome this years.bukan sebab obses nak cari baju tuk raya tapi best sebab tahun ni berpuasa dengan kawan baru.walaupun x seindah ramadhan tahun lepas tapi it such a great ramadhan too for this year.in sya allah.





tema baju raya tahun ni memang di serahkan sepenuh nya kepada ibu tercinta.tetibe semalam dapat call 'akak.ma dah beli baju color purple..so it means tahun ni family aku color purple la..again -_- tapi x pe di sebabkan purple tu color feveret aku uollss..ada aku kesah...terus aku ajak kawan aku g cari baju raya spear ..seakan akan purple pun okey la peah~





so ni baju yang ke berapa pun aku dah x tau la *_*



Rabu, 3 Julai 2013

bershoot break yoo

assalamualaikum and hye buddyz. ^_^ 
kali ni x nak bebel panjang lebar .just nak biarkan gambar yang bercerita.boleh mcm gitu.
so let's get started!!























*orang kata makin tembam tanda nya makin bahagia..HAHAHA

have a wonderful days.adiosss

Sabtu, 22 Jun 2013

trust or try to being that ways

hye buddies..long time no see  ^_^  but never ,because every each of one have their own life .am i right.?totally right la kan .lagi mau tanya ka ..aiyoo tambi..HAHAA..oke fine ,bila dah 'terlanjur cinta' ..eih...sorry tu tajuk lagu daaa.. -__- bila dah telanjur citer  pasal 'own life ' nie kan..emm..let's me ask you something...bila korang semua dah couple ..or ada antara korang yang 'couple' la kan..i wanna ask you about 'own life' bagi korang dah ber'couple' nie..i means korang couple belum suami or isteri yang sah..so how you put yourself in relationship with.? tettt  -__- kalau tanya aku ,sure aku pun x tau nak cakap and explain hoe it could be .

so ,let's make it easy la ye...i'm already couple with someone and now our relationship being almost 2 years ^_^ happy la kan ..sapa yang x happy ..so,the topic is .....okey example me and my partner..example okey...x ada kena mengena yang hidup atau yang x dapat di kesan -__-
aku dah 2 tahun dengan si mamat ni (please jgn marah tau) 2 tahun berkawan okey *_* korang suka fikir ke arah lain kan...xpe aku faham,biasa la dunia dah abad ke- 20 ni...semua benda serba maju -_- so back to the example ,dalam masa berkawan ..macam 'couple' yang lain jugak..nak sweet manis ...tapi sour masak 3 rasa tu still ada jugak okey..dah nama nye pun 'relationship' so tipu la kalau x da '3 rasa' kannn~
dalam kita berkawan ,mesej ,calling,chatting ..keluar dating ..luahan perasaan bagai .pernah x korang control apa yang pasangan x sah korang wat ape,dekat mana,sapa kawan dia,dia keluar makan dengan sapa,wat keja dengan sapa,study group dengan awek korea mana...oppss. #_# so pernah x macam tu..mesti pernah kan.tapi kan cemburu ni pun x sah lagi kan  .ntah bila dah sah ..aiyoooo..perang cemburu la plak kan..mau x nye perang dunia ke berapa plak meletus ntah la -_-
okey la..sapa yang x cemburu kalau orang yang kita sayang ,nak hidup semati ..cewahh...ayat novel gitu *_* ! sapa la yang x cemburu kan...aku sendiri pun cemburu TAPI aku mana la boleh nak control dia sangat kan..belum suami aku lagi.baru 'boypren' belum ke 'suami' .kalau suami memang ikat taruk dalam bilik...HAHAA..boleh wat macam tu..ishh2..tu la banyak tengok cerekarama ni..overdose plak otak ni kan.. grrrrr..~

tapi aku ada satu ubat ni...free and it include with  postage sekali..don't worry..nak kasi dekat korang sekarang pong boleh...meyh sini hati korang aku nak fullfill dengan ubat ni 'PERCAYALAHHHH!!!' haaaa..dah full belum..HIHI..so hati percayalah yang hati dia akan setia dengan hati awak..dan perasaan dia akan sentiasa ingat awak..tapi jangan la overdose sampai angau plak ye...x baik tuk kesihatan tu *_* karang masuk wad gila plak haaa...meroyan plak si jantung hati..dah 2 2 masuk wad gila...bercinta la plak dekat tanjung rambutan ..konon sweet la tu kan.. :p HAHAHA.


SO GUY KEEP CALM AND STAY COOL .

intership coming soon


ASSALAMUALAIKUM.



Hye comel sekalian ...yang macho ada x dekat sini .HAHA..okey okey bukan nak jadi 'ulat beluncas' dekat sini okey ..just bertanya .x salah kan..karang sesat jalan plak *_*  aiyooo...dah lama jugak la x meroyan dekat sini kan...sehari rasa macam sebulan .sebulan plak rasa macam setahun.kalau setahun rasa macam sedekad..fuhhh...jauh benor tu bak anggg!! HIHIHI (dah macam kerang plak ye ) .

okey by the way,ari ni sempat jugak la aku hitung tolak tambah bahagia darab ,kuasa dua semua ..fuhh..it almost 2 years dah aku study dekat KOLEJ POLY - TECH MARA IPOH..wah..full name aku kasi korang...HAHA..well mesti la bangga dengan apa yang aku ada kan.tapi still not to overdose okey,..ALHAMDULILLAH..bersyukur dengan apa yang ada..that to you dear friend..you teach me a lot walaupun singkat je ..but i'm so glad to have you as a friend. okey back to the topic..so next semester dah nak naik semester 5 ..and as usual i'm still senior ..HAHAHA..apa la yang nak di banggakan dengan title 'senior ' tu woiii...x da pa2 pong...it just make you look arrogant je..okey sorry segelintir je ye..korang semua x da la macam gitu kan ..semua baik baik belaka ^_^  (cover plak kan) HAHA

next years,new years..aku dah prepare untuk 'latihan industri' wahh...L.I gitu .aku ingat nak praktikal dekat penang ja..well, my hometown.dekat sikit dengan mak aku ..okey la ..memang anak mak ..kalau bukan anak mak .anak sapa la plak kan..xkan la anak buluh bentong plak -_- so in the same time boleh jugak aku saving duit yang en.MARA kasi  $_$  HAHAHA...perancangan yang terbaik x.!!sebab makan,minum,tempat tinggal di tanggung dan di jamin 100% oleh bapak aku..HIHIHI..sayang abah ..muahhh..(nampak x ciri - ciri kaki membodek ) .

so di sebabkan tahun depan aku start praktikal..so boleh la jadikan azam tahun baru tuk suksess dengan apa yang aku nak wat nanti...minta di permudahkan segala nya .amin..


-  okey guy take care always.love u .daaaaa -

heart to heart



ASSALAMUALAIKUM



hye buddies and alohaa blogger..long time no see ..by the way,biasa la kan as a student busy with assignment,test,final exam and hello next month and next semester it will be semester five and it will be the last semester in collage.then,practical in the next years..yeayyy!!!!happy giler kan mak jemah ..HAHA tetiba plak mak jemah kena kau~

okey  .nak citer pasal final exam dan kesibukkan serta masalah yang datang bertalu - talu ...fuhhh .bahasa tiptop betul ni...HAHA..nak di jadikan citer semester lepas was really killer semester la..baik kuiz,test dengan final project T___T memang killer giler nak citer dekat korang ..haa.tapi x da sebarang unsur - unsur seram ye..aiyoooo~

okey okey lets get started.once upon a time at kolej poly-tech mara IPOH ,cewaaahh..HAHA..okey macam ni la citer nye..course 'managment with multimedia' memang wat keja baik assignment or project by group ..dah nama pun 'PENGURUSAN' kan .so memang pengurusan kena ada organisasi la kan..so bila dah ada 'ORGANISASI' .mesti la kena ada leader.so bila dah ada ketua mesti la kena ada pengikut kan..x kan la nak jadi leader syok sendiri plak kau~ haaa..there is something smell not really good kan -___- okey.it's totally not good at all.

okey la bukan nak pertikai kan ketidakpuasan hati dekat sini tapi rasa wajar jugak aku lempiaskan apa yang aku x puas hati dekat blog kesayangan aku ni kan daripada aku lempias x tentu hala dekat twitter. -__- nampak sangat x wajar langsung dekat situ..kata - kata yang kesat jugak la..memang x salah nak applikasikan perasaan dekat laman sosial tapi jangan la jadikan diri tu orang pandang macam emm.malas plak aku nak cakap sebab mak dengan cikgu2 aku pun x pernah ajar benda - benda negatif macam tu .so asalkan boleh membahagiakan diri orang yang wat macam tu ...just move on la kan..nak nasihat dah besar panjang .kalau x orang x pilih la kan..so you have brain .so use it wisely not damnly dear ..

dalam dunia ni x semua yang kita suka je .mesti ada jugak la yang kita x berapa nak suka dan x kena dengan apa yang kita nak..so it fair kan..kalau dalam dunia ni semua yang jadi yang kita suka je..itu nama ne syok sendiri .so guy jangan la syok sendiri okey.. ;)


- JUST GO WITH THE FLOW.IT MUCH BETTER -

stress


ASSALAMUALAIKUM



hye buddies..i full with stress and tak tahu macam mana nak hilangkan kusut masai dalam kepala ni..ya right .semua orang tak boleh nak faham kita ..tak kira la yang rapat or bau bau macang je    -_-'' grrrrrrr~huhuhu..as a student,stress memang stress and it double when you are student.so lets talk to your friend..tak kisah ke rapat ke tak..just talk..tapi kalau orang tu jenis macam yang tak amik point and macam tak dengar sangat.you better find other people *_* cari la kawan or teman yang sanggup dengar omelan korang yang panjang lebar macam karangan tu..HIHIHI it just like me.kalau aku rasa aku dah jumpa teman yang boleh aku omel omel sampai aku dah tak da benda nak cakap..it felling totally great!!sebab rasa macam satu beban dah hilang and it feel good..but for having that you must do good.so baru la boleh hilangkan stress tu and you not get old before time -_- grrrr..HAHAHA.






SEE YAA..HAVE A NICE DAYS..DAAA ^_^