Blogger Templates

HARIMAU MALAYA

my sweeties buddies ^_^

^_^ *-*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
never make s0meone your everything...because when they're gone...you've got n0thing~~
2..3...bdak comel tengah usha blog kitew ^_^..assalamualaikum!!

Sabtu, 7 Januari 2012

amigo0s para siempre~^_^

assalamualaikum~~~hye buddies...and hello MALAYSIA...^_< what a wonderful day this weekends....korang tak pegi lepak-lepak dekat mana - mana ke arini....untung la kalau ada yang dah plan nak pegi jalan-jalan ...huhuT__T mia dekat sini bertemankan towel and panadol solube jew....waaaaaaaaa......selsema gedik bak ang!!!huhu...selsema la penyakit paling gedik yang buat mia rimas gilerrr!!!xsukaaaaaaaaa............tapi nak buat macam mana dah diri sendiri yang cari penyakit...hah!!!amek kau...malam-malam buta minum air ber'ais' mau tak kena flu...haishhh >.<..




okey...a new chapter for 2o12 means a new chapter for everything..semua benda nak baru kan20ox...but friend still the same pers0n ...^_< ada ke di antara korang kawan-kawan po0n baru.,...mesty ada kan ^-^ welldone...tapi jangan pulak lupa kawan-kawan lama...ksian dekat diowng habis madu 'sepah' dibuang..atototootoooo


tapi mia still have friend or i call they 'my buddies'...sweett kalau lepak dengan diowg...well dalam kalangan mereka semua tu...i'm the eldest T_T 21 years dah weeyyy!!!hahaaa...but i'm still lo0king younger kan *_* please say yesss!!!cepATTTTTTTTTTTT....okey thanx ^_<


huhu...T_T tapi bila dah kurang sowg ahli kumpulan yang gila-gila..sunyiiii jugak bak ang!!!!!!!huhu...teddy bear masa susah dan senang....nangis sama-sama siap pakai chorus bak ang~~ahah ahaakk...tapi bila dah semua berpecah jadi ralat sikit do00!!!




i will miss this pers0n!!huhu...|nak tisu|waaaaaaaaaaaa
the manja20ox ..the cutiest and the degilish jugak!!hahaa...


AMIGOS PARA SIEMPRE

2 ulasan:

  1. aumm so swettties like u and i . :)
    tengs kak mia sebab post pasal yana kat dala blog kak mia , muahhhh to u .
    flying kiss from me to u :* :* :* :*

    BalasPadam
    Balasan
    1. yanaaa....sesama...^_^ windu n sayang awak ketad20ox...sorry for everything!!^_T

      Padam