Blogger Templates

HARIMAU MALAYA

my sweeties buddies ^_^

^_^ *-*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
never make s0meone your everything...because when they're gone...you've got n0thing~~
2..3...bdak comel tengah usha blog kitew ^_^..assalamualaikum!!

Selasa, 22 Januari 2013

perlu ke saya bagi tau awak setiap kali saya sedih sebab awak...beritahu yang saya tak okey..setiap kali saya terasa dengan perangai awak...terasa dengan keadaan nie..saya nak sangat awak sendiri yang perasan benda ni..saya nak sangat awak yang tanya saya..'b,u okey ka'..?..'betul ke okey'.?..'did i do something wrong'..?...'did i hurt you'...?..and you notice sendiri yang i memang tak okey..dan saya terasa sangat dengan awak..!!!



i'm so glad that i found you...sampai perasaan saya yang 6 tahun lalu ..it's come true now...walaupun saya jumpa awak balik dalam facebook..saya yang add awak sebab your facebook profile appear at the right on my screen...i'm so glad to meet you again after the 6 years ago..
TAPI saya sedih sangat sebab susah saya nak buat awak faham perasaan saya..benda remeh temeh saya..at the outside look ,you say that i'm look to mature...but seriously i'm not ..  T.T   kalau saya mature mesti saya fahamkan keadaan awak..situasi awak TAPI  



saya tak faham kan..susah betul nak berunding dengan orang tua macam saya ni kan...hihi..sorry because i make the situation look like it all your false...sorry again. TAPI saya tak suka the word SORRY!!!
saya nak awak amik peduli pasal saya..perasaan saya ..walaupun benda tu lelaki anggap remeh temeh TAPI please..it serious thing when you already have someone that always think about you..SERIOUSLY PLEASE TAKE A NOTE wahai sayang ku..
awak tak pernah citer  dekat saya kalau awak ada masalah..kalau saya ada buat awak terasa...cara saya buat awak kekok...saya tersalah cakap ke...awak tak pernah pun citer dekat saya apa apa..awak selalu kata saya ni perahsia..semua nya 'BIARLAH RAHSIA' tapi sebenarnya awak yang macam tu sebab awak tak pernah citer apa apa pun..walaupun hal yang remeh bagi awak...




i'm crying on you birthday last year... T.T  sedih sebab saya dah rancang nak celebrate besday awak sama sama..saya buatkan kek coklat untuk besday awak..i do my best but you look like not appreciate what i'm doing..sorry kalau saya tak beritahu apa yang saya rasa sebab saya seorang yang suka MEMENDAM ..
ni semua salah saya sebab saya sendiri yang cari semua tu kan..tak da sapa yang suruh saya nangis tuk dia..buat apa apa tuk dia...kan...merajuk..bla bla bla blaaaa..wat pening pemikiran ja kann   =D



TAPI seriously sakit muaz..sakit sangat bila awak buat saya macam ni..perit sangat bila awak buat saya macam public phone yang awak guna bila emergency ...bila awak rasa perlu ja..T.T sedih sangat...kadang kadang saya rasa siapa saya ni..SERIOUSLY saya suka tengok cara awak layan kawan kawan awak..it much better than awak layan saya  ^_^  kadang kadang terfikir jugak kalau saya jadi macam kawan kawan awak..mesti best kan... sebab cara awak ..layanan awak ..  =D 



kenapa sekarang saya rasa kita dah makin rengang..dingin..kenapa.??kenapa masa awal awal dulu sweet like candy..and now it turn to vapid..


-ALL THA BEST FOR BOTH OF US-



Tiada ulasan:

Catat Ulasan